Обуки за личен развој

Mенаџери и поединци кои сакаат да напредуваат во својата кариера

Обуки за компаниски развој

Обуки наменети за унапредување на Вашиот тим од менаџери и вработени

Edit

Катерина Златановска - Попова

HR Academy

Како HR менаџер во средна компанија имав одлична прилика да ги утврдам и надградам своите активности и работење низ предавањата на професионалните тренери кои, секој во својата специјалност, внесоа посебен печат и енергија на секој модул одделно. Понудените алатки, вежби, примери и споделените идеи како од предавачите така и од учесниците најдоа примена во мојата секојдневна работа и ми помогнаа во мојот професионален и личен развој. Извонредната атмосфера и трајните пријателства со дел од предавачите и учесниците кои продолжија и по завршување на академија се исклучителната додадена вредност на целокупната инвестиција HR Academy

Ана Трпеска - ​Frontwisegroup

HR Academy

„Академијата за мене беше исклучително корисно и забавно искуство. Часовите поминати со групата и менторите, кои имаат долгогодишно практично искуство во Човечки Ресурси, се незаменлива додадена вредност која беше комбинација на теорија и пракса. Неколку месеци по завршувањето на Академијата ја сменив мојата професија и во моментов го работам она што го сакав, Човечки Ресурси. Секојдневно се навраќам на работите кои ги учевме и искуството кое го стекнав, тоа ми дава одлична поддршка за да можам самоуверено да ги извршувам моите работни задачи и предизвици. Одговорно ја препорачувам Академијата на сите оние кои сакаат да започнат со кариера или да се преквалификуваат во нова.“

Марија Tрпковска - Човечки ресурси во Рептил маркети

HR Academy

Академијата за човечки ресурси е предизвик и искутво кое ќе ви подари многу успешни моменти за вашата кариера. Убава средина со извонредни колеги кои го даваат својот максимум. Како и можноста да се слуша од искусни професионалци кои несебично го делат своето знаење во оваа област, и нивната достапност во секое време за консултации е за пофалба . Со знаењето и искуството стекнато за време на Академијата ќе бидете чекор понапред во остварување на вашите цели.Со задоволоство ја препорачувам.

Распоред на обуки и настани

ПОВЕЌЕ